Garagebedrijf Quick Service Aalsmeer
Over ons

Garagebedrijf Quick Service is een universeel autobedrijf voor Aalsmeer, Amstelveen en omstreken. Onze medewerkers beschikken over een gedegen opleiding. Daar de huidige moderne auto's steeds complexer worden, houden we onze medewerkers steeds op niveau.

Onze ambitie is het bouwen aan een duurzame relatie met onze klanten, meedenken in kosten beheersing en budget gerichte reparaties en onderhoud. Soms is het raadzaam om bij wat oudere auto's gebruik te maken van gebruikte onderdelen. We zijn aangesloten bij een landelijke database waarin we op zoek kunnen naar gebruikte onderdelen. Specifiek voor uw auto. Dit tevens met een knipoog naar de mindere belasting van het milieu. Wij trachten het oponthoud voor u zo draagzaam mogelijk te houden, door efficiënt te werken en de planning strak te houden. Een kleine onderhoudsbeurt, kleine reparaties en APK kan op gewacht worden door onze quick service. 

Wij zijn een erkend leer bedrijf, erkend door de Innovam, voor het leerling wezen in de auto branche. Wij weten als geen ander dat je het autovak het best in de praktijk kunt leren. Daarom stellen we beginnende auto technici in de gelegenheid om bij ons in de auto keuken te kijken.

Tot ziens in ons bedrijf.